Slideshow

Eventet tona kryesore 

Perzgjidhni nje nder kategorite e eventeve

 

Welcome to VROJTUESIT E PLAZHIT

No front page content has been created yet.

Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje

Njihuni me federaten e Vrojtuesve te Plazhit

Federata Shqiptare“Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpëtimit në Ujë” u themelua në korrik 2016 dhe që atëherë ka në fokusin e saj trajnimin dhe çertifikimin e vrojtuesve të plazhit, duke krijuar një siguri dhe garanci në plazhet shqiptare, si dhe zhvillimin e një turizmi të qëndrueshëm në Shqipëri. Duke marrë praktikat dhe eksperiencat më të mira të vendeve të Bashkimit Europian, Federata Shqiptare “Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpëtimit në Ujë” ka ngritur Qendrën e Formimit Profesional për trajnimin e Vrojtuesve të Plazhit, të miratuar me urdhër të Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë...

Me shume...

Sherbimet e Federates

Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpëtimit në Ujë

I vetmi autoritet i njohur dhe i liçensuar nga shteti shqiptar për të trajnuar, kualifikuar dhe çertifikuar Vrojtuesit e Plazhit në territorin e Republikës së Shqipërisë. Struktura e Federatës së Vrojtuesve të Plazhit ushtron aktivitetin e saj në të gjitha Bashkitë bregdetare dhe liqenore të vendit. Qendra e formimit profesional ofron trajnime në të gjitha pikat e autorizuara si: Velipoje, Shengjin, Durres, Kavaje, Spille, Divjake, Seman, Vlore, Himare, Sarande, Pogradec.

 

Plazhe te sigurta

Behu dhe ti nje vrojtues plazhi!

Apliko per t'u bere pjese e trajnimit

Federata Shqiptare “VROJTUESIT E PLAZHIT DHE SHPËTIMIT NË UJË” ka në strukturën e saj Qendrën e Formimit Profesional për Vrojtues Plazhi, të miratuar me urdhër të Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Ajo trajnon, kualifikon dhe çertifikon Vrojtuesit e Plazhit, me titullin specialist i sportit, për të shpëtuar jetën në ujë dhe për të dhënë ndihmën e parë mjekësore.

Ploteso Formularin