Foto Cover

Struktura dhe stafi vrojtues / LIFEGUARD TRAINING CENTRE

Info: 

Info

Struktura e Federatës së Vrojtuesve të Plazhit ushtron aktivitetin e saj në të gjitha Bashkitë bregdetare dhe liqenore të vendit. Qendra e formimit profesional ofron trajnime në të gjitha pikat e autorizuara.

Plazhe te Sigurta: 

Plazhet dhe  pikat e autorizuara

Qendra e formimit profesional ofron trajnime në të gjitha pikat e autorizuara si: Velipoje, Shengjin, Durres, Kavaje, Spille, Divjake, Seman, Vlore, Himare, Sarande, Pogradec.

Kabinat e Vrojtimit: 

Kabina Vrojtimi

Kabina e vrojtimit është e vendosur 50m nga vija bregdetare me nje fushepamje 180°,  dhe ne distance 1.4km nga njera tjetra. lartesia nga toka 2m e pershtatshme per 2-3 vrojtues.

Kushtet ne Pune: 

Kushte pune

Të gjitha punët kryhen jashtë në plazh. Ju do të vendosni rreth 15-50 cadra / karrige në baza ditore. Do të ekspozoheni shpesh në rrezet e diellit. Si një kujdestar, ju do të bëni shumë ecje.

Kriteret: 

Kriteret

  1. Jini të paktën 17 vjeç.
  2. Përfundoni 500 metra notuar në 12 minuta ose më pak.
  3. Merrni kujdestarinë e ujit, CPR dhe Certifikatat e Ndihmës së Parë.
  4. Jini në gjendje të mirë fizike.
  5. Duhet të jetë në gjendje të vëzhgojë plazhin dhe ujin për çdo situatë të pasigurt.
Trajnimi: 

Trajnimi

Të gjithë kujdestarët duhet të kalojnë me sukses trajnimin e Kryqit të Kuq, CPR dhe First Aid para se të punojnë vetëm një stacion. Ju do të kaloni 2-3 ditë me një roje të lartë për të mësuar teknikat e qerasë dhe standardet e operimit. Për shumicën e ditës kujdestarët do të jenë vetëm në kullat e tyre, megjithatë, nëse keni nevojë për ndihmë, ne kemi 2-3 mbikëqyrësit në veturat me katër rrota që mund të kontaktohen nëpërmjet radios.

Stafi yne

Erdit Gega

President

Genti Lasku

Sekretar i Pergjithshem

Igli Pustina

Drejtor Ekzekutiv

Eni Metaj

Drejtor i Finances

Behu dhe ti nje vrojtues plazhi!

Apliko per t'u bere pjese e trajnimit

Federata Shqiptare “VROJTUESIT E PLAZHIT DHE SHPËTIMIT NË UJË” ka në strukturën e saj Qendrën e Formimit Profesional për Vrojtues Plazhi, të miratuar me urdhër të Ministrit të Mirëqenies Sociale dhe Rinisë. Ajo trajnon, kualifikon dhe çertifikon Vrojtuesit e Plazhit, me titullin specialist i sportit, për të shpëtuar jetën në ujë dhe për të dhënë ndihmën e parë mjekësore.

Ploteso Formularin