Media

Gent Lasku ne emisionin Opinion, mbi rolin e Vrojtuesit te Plazhit, rendesine e tij per sigurine ne plazhe dhe detyrimin ligjor te subjekteve qe ushtrojne veprimtarine ne stacionin e plazhit. Per te pare kroniken e plote klikoni ketu.

 

Siguria ne plazhe i ftuar ne studion e Fax  News, Gent Lasku, sekretar i pergjithshem i Federates se Vrojtuesve te Plazhit dhe Shpetimit ne uje. Shikoni videon e plote ketu.