Njoftim: Kampionati Evropian i Shpëtimit në Ujë 2019!

Nga dt. 17-30 Shtator , do të zhvillohet në Riçione - Itali, “Kampinati Evropian i Shpëtimit në Ujë 2019”.Vrojtuesit sportistë me kombësi...

Garat e Shpëtimit të Jetës në Ujë – Lojërat botërore

Dëshironi të njiheni me sportin e Shpëtimit të Jetës 🏊‍♀️ në tre minuta? Qëndroni në faqe dhe shihni videon e mëposhtme! 👀 ...

Vrojtues Plazhi ne detyre / Albanian Coast Lifeguards on duty

https://www.youtube.com/watch?v=x9zvxZvcWYA Vrojtuesit e Plazhit gjate detyres ne misionin e tyre per te shpetuar jete. Albanian Coast Lifeguards...

Infarkti, Ataku në Zemër, Arresti Kardiak, Iktus…

Infarkti, ataku në zemër, arresti kardiak, iktus… Shpesh këto terma përdoren për të indikuar një problem shëndetsor pak a shumë të njëjtë. Keni...

PLAZHE TE SIGURTA