A e dini se, ish – Presidenti i Amerikes, RONALD REAGAN ne rinine e tij ka qene nje VROJTUES PLAZHI dhe ka shpetuar jeten ne plot 77 raste!? Pseudonimi i tij ne plazh ishte “Dutch”