Presidenti gjerman i International Life Saving Federation of Europe (I.L.S.E), Dr. Detlev Mohr dhe Sekretari i Pergjithshem, Mr. Joachim Kellermeier, na ftuan ne tavolinen e tyre dhe preferuan te na kushtonin vemendje edhe gjate pushimit te drekes.
Ato na pergezuan per c’ka kemi krijuar deri me tani dhe na garantuan mbeshtetjen e tyre te plote ne te ardhmen. Ne, ne shenje mirenjohje i dhuruam medaljen e Federates tone