Prezantimi i punes dhe rezultateve te arritura ne 2018 ne Komisionin vjetor te Federates Boterore te Shpetimit ne Uje.

Sot, Ambasadori i BE ne Shqiperi Z. Luigi Soreca ka “veshur” uniformen e Vrojtuesit te Plazhit. Gjate nje takimi ne Pogradec, ambasadori i BE u njoh me punen e Federates dhe vleresoi angazhimin tone ne promovimin e ketij sporti dhe misionit te Vrojtuesit per mbrojtjen e jetes ne plazhet Shqiptare. Siguria, eshte per mua qellimi me […]

Standardi i Kurseve të Federates tonë për Formimin Profesional për “VROJTUES PLAZHI”, u vlerësua me Çertifikatën “ISO 9001″

Profesor Rimi sot ne 01/01/2019 sfidoi “Ujin e Ftohte” ne VLORE dhe e nisi vitin ashtu siç na i do zakoni Vlora-Albania

Takimi i organizuar nga International Life Saving Europe mbi menaxhimin dhe pergatitjen per katastrofat natyrore, ne Bad Nenndorf, Gjermani, perkrah homologeve europiane.

Sot morem pjese ne aktivitetin e organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Turizmit “SFIDA 10 MILION turistë”, ku u diskutua mbi problematikat dhe zhvillimet ne sektorin e turizmit. Federata Shqiptare “Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpëtimit ne Uje” ishte e ftuar per te diskutuar mbi problematikat e sigurise ne plazhe, ku dhe mori vlerësime per punën […]

Ceremonia e vleresimit per Vrojtuesit e Plazhit 2018, te cilet me pasion dhe devotshmeri i kane shnderruar plazhet ku punojne, ne plazhe te sigurta dhe me nderhyrjet e tyre vendimtare kane shpetuar jete. Jemi krenare per ta! Nje plazh me Vrojtues eshte nje plazh i sigurte!

Vlora 2017 = 12 te mbytur Vlora 2018 = 0 te mbyturKy eshte nje fakt qe nuk e kundershton dot njeri.#ArielLamaj duhet te mburret kur tregon kete rezultat qe kemi arritur. 

Kriteri i sigurise ne plazh po fillon te vleresohet dhe kuptohet akoma me mire kur operatoret turistik flasin nga pervojat personale.Ai po merr vemendjen dhe rendesine e duhur.Vrojtuesit e Plazhit dhe kullat e vrojtimit jane nje garanci per sigurine ne plazh. Nje plazh me Vrojtues eshte nje plazh i sigurte!