Vijon trajnimi intensiv per Vrojtues Plazhi ne qytetin e Lezhes dhe Shkodres. Djemte dhe vajzat sterviten cdo dite ne Qendrat e Formimit Profesional per Vrojtues Plazhi. Ky trajnim eshte i mundur fale mbeshtetjes dhe financimit te Fondacionit Gjerman GIZ Albania ProSeed  Bashkia ShkodërBashkia Lezhë @Zyra e Punes Lezhe @Prefekti i Qarkut Lezhë

KURS TRAJNIMI – “VROJTUES PLAZHI” – POGRADEC –Ne vijim te projektit “Safe Destination for Adventure Travel” Diten e marte, dt. 25 qershor, ora 12:30, prane Odeonit, Bashkia Pogradec, do te behet regjistrimi i kursanteve te rinj. Kriteret e pranimit jane:– mosha 18-55 vjec– aftesi te mira notuese– te jene te afte per puneKursi i trajnimit […]

Ditën e mërkure, dt. 03 korrik, ora 18:30, pranë Kompleksit të Pishinave Aquadrom, Tiranë. Fillon kursi i Formimit Profesional për VROJTUES PLAZHI 🏃🏻‍♂️. Të interesuerit te kontaktojne ne 0698700700 🇦🇱

Jemi shume te lumtur dhe krenare per skuadren e Lezhes dhe te Shkodres, te cilet perfunduan me sukses trajnimin per Vrojtues Plazhi, te mbeshtetur nga ProSeed. U urojme suksese ne rrugetimin e tyre te metejshem!

Trajnimi per Sportin e Shpetimit ne Uje, disiplinat sportive, rregullat dhe arbitrimin, nen drejtimin e Z. Frans Kenis, kryetarin e Trupit te Arbitrimit te Federates Evropiane te Shpetimit ne Uje

Ne Pogradec u trajnuan dhe certifikuan 20 Vrojtuesit e pare te Plazhit. Eshte detyrim ligjor dhe moral i subjekteve qe ushtrojne veprimtarine e Stacionit te Plazhit te garantojne sigurine per jeten e pushueseve. Plazhi me Vrojtues, eshte plazh i Sigurte. 

Takimi i organizuar nga International Life Saving Europe mbi menaxhimin dhe pergatitjen per katastrofat natyrore, ne Bad Nenndorf, Gjermani, perkrah homologeve europiane.

U mbajt ne Oher, (15-16 Shtator 2018), Kampionati Ballkanik i Triathlonit, (ETU Balkan Championships OHRID 2018). Mbi 250 atlete te moshave te ndryshme nga 9 vende te Ballkanit, (mungonin atletet shqiptare), shfrytezuan kete event per tu prezantuar ne kete gare te mrekullueshme. Ne kete aktivitet e ftuar per mbarevajtjen e saj ishte edhe Federata Shqiptare […]

International DLRG Cup 2018 Rostock Germany Federata Shqiptare e Vrojtuesve te Plazhit ! Per here te pare Shqiperia eshte pjesemarrese ne nje kompeticion Nderkombetar, te Shpetimit Ne Uje, organizuar nga ILS ( Federata Boterore e Shpetimit ne Uje )

Trajnimi i Nivelit 1° për zbatimin e programit mësimor për përgatitjen e vrojtuesve të plazhit në Republikën e Shqipërisë.