Ekipi i Lezhës po stervitet çdo dite . 30 çuna dhe goca po përgatiten  nga “Qendra e Formimit Profesional për VROJTUES PLAZHI – Lezhë”. Me mbështetjen e Fondacionit Gjerman GIZ Albania 🇦🇱🤝🇩🇪, ky sezon turistik do të jetë më i sigurtë me prezencën e tyre ne plazhin e Shëngjinit. Prefekti i Qarkut LezhëBashkia Lezhë Agjencia Kombëtare e Turizmit International Life Saving Federation of Europe – ILSE