Mbremjen e djeshme, ne emisionin investigativ Stop, iu kushtua nje vemendje e vecante mungeses se Vrojtuesve te Plazhit ne bregdetin shqiptar, rolit dhe rendesise se tyre per sigurine ne plazhe, si dhe detyrimit ligjor te subjekteve qe kane ne perdorim nje stacion plazhi per te punesuar Vrojtuesin.

Emisionin mund ta ndiqni te plote duke klikuar ketu