Dje ne emisionin Stop ne TV Klan u tha troç fare se Kullat e Vrojtimit pa Vrojtues nuk vlejne!

Shpresojme qe instancat perkatese ta kene kuptuar kete gje dhe sezonin e ardhshem ta vene theksin tek Vrojtuesit dhe jo tek Kullat.