Nje ngjarje e rende eshte parandaluar ne plazhin e Velipojes. Nje pushues nga
Kosova, kishte pesuar arrest kardiak ne breg te detit dhe fale nderhyrjes se shpejt dhe dhenien e ndihmes se pare nga Vrojtusi i Plazhit VLADIMIR GJONI, gjendja e personit eshte normalizuar dhe eshte bere transporti per ne spital.