Per fat, portalet mediatike nuk kane lajm te kronikes se zeze. Dhe lajmet e mira i merrni nga faqja jone e Facebook & Instagram.
Sot rreth ores 15:00 ne plazhin e Spillese, Vrojtuesi i Plazhit Kristofor Hasa ka mundur te shpetoje nje pushues rreth 50 vjec. Pasi kishte konsumuar dreken dhe nje sasi alkoli ai eshte futur ne det per tu lare dhe menjehere ka pasur bllokim te rrugeve te frymarrjes. Me pas ka shfaqur debulese dhe dallget e kane rrezuar ne uje. Vrojtuesi i Plazhit ka qene i gatshem per te nderhyre dhe ka arritur ta shpetoje kete person dhe ta rikthej ne breg pa pasoja per jeten. Plazhi me Vrojtues eshte plazh i Sigurte