Jemi shume krenar sot per Arielin dhe Enin. Ato shpetuan jeten e nje vajze. Raste te tilla na motivojne te punojme me fort kunder indiferentizmin qe tregojne pronaret e stacioneve te plazheve pa Vrojtues ne te gjithe bregdetin e vendit.