Histori Suksesi – Vrojtuesit Shpetojne 4-vecjaren ne Velipoje

Kjo vogelushe e bukur quhet Lola dhe eshte vetem 4 vjec, nga Kosova. Sot Lola rrezikoi te mbytej, ne Aqua Park te Grand Europa Resort ne Velipoje. Fatmiresisht, Aroldi, Vrojtuesi i Plazhit , arriti ta nxjerre vogelushen nga pishina pa probleme. Lola eshte shendoshe e mire dhe plot buzeqeshje.