Kontakt

Federata Shqiptare
“VROJTUESIT E PLAZHIT DHE SHPETIMIT NE UJE”

Albanian Federation
“COAST LIFEGUARD AND WATER RESCUE”


Mobile:
  +355 69 8 700 700
Email:   info@vrojtuesiteplazhit.org
Adresa: Parku Olimpik “Feti Borova”
             Rruga “Liman Kaba”, 1001
             Tirane, Albania 

Per te komunikuar me Federaten, mund te plotesoni formen e meposhtme: