Prezantimi i punes dhe rezultateve te arritura ne 2018 ne Komisionin vjetor te Federates Boterore te Shpetimit ne Uje.

Prezantimi i punes dhe rezultateve te arritura ne 2018 ne Komisionin vjetor te Federates Boterore te Shpetimit ne Uje. ILS

Gepostet von Federata Shqiptare "Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje" am Freitag, 8. März 2019