Nje tjeter lajm i mire . Vrojtuesi Andrea Canodemaj sapo ka shpetuar tre jete

Pershendetje Instruktor Rimi 
mua sapo me ndodhi nje rast para pak minutash 2 femije te moshave 8 dhe 11 vjec dhe mamaja e tyre reth 35 vjec nga Pogradeci.Kete radhe nuk mora Baywatchin por mora kayakun . Pasi shkova njeri nga femijet kishte pire uje te cilin e ngjita te parin ne kayak pastaj ngjita te dytin dhe mamane.Pasi dola ne breg u sigurova qe ishin mire gje qe dukej qarte dhe pasi me falenderuan iken kaq.