Projekte

ECO-NautiNet

Qellimi i projektit eshte krijimi i nje rrjeti inovativ mbeshtetes ne sektorin lundrimor per Rajonin Adriatik-Jon. Ne takimin e sotem ne Ravena mori pjese dhe Federata e Vrojtuesve te Plazhit, e cila ka si qellim jo vetem sigurine e jetes se individit ne det, por edhe nje cilesi me te mire te jetes ne uje dhe cilesise se sherbimeve.

International DLRG Cup 2018 Rostock Germany

International DLRG Cup 2018 Rostock Germany Federata Shqiptare e Vrojtuesve te Plazhit ! Per here te pare Shqiperia eshte pjesemarrese ne nje kompeticion Nderkombetar, te Shpetimit Ne Uje, organizuar nga ILS ( Federata Boterore e Shpetimit ne Uje )

ETU Balkan Championships OHRID 2018

U mbajt ne Oher, (15-16 Shtator 2018), Kampionati Ballkanik i Triathlonit, (ETU Balkan Championships OHRID 2018). Mbi 250 atlete te moshave te ndryshme nga 9 vende te Ballkani, shfrytezuan kete event per tu prezantuar ne kete gare te mrekullueshme. Ne kete aktivitet e ftuar per mbarevajtjen e saj ishte edhe Federata Shqiptare "Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje", e cila u perfaqesua me specialistet e saj si dhe vrojtues te trajnuar prej saj ne Pogradec.