Projekte

Qellimi i projektit eshte krijimi i nje rrjeti inovativ mbeshtetes ne sektorin lundrimor per Rajonin Adriatik-Jon. Ne takimin e sotem ne Ravena mori pjese dhe Federata e Vrojtuesve te Plazhit, e cila ka si qellim jo vetem sigurine e jetes se individit ne det, por edhe nje cilesi me te mire te jetes ne uje dhe cilesise se sherbimeve.

International DLRG Cup 2018 Rostock Germany
Federata Shqiptare e Vrojtuesve te Plazhit ! Per here te pare Shqiperia eshte pjesemarrese ne nje kompeticion Nderkombetar, te Shpetimit Ne Uje, organizuar nga ILS ( Federata Boterore e Shpetimit ne Uje )

U mbajt ne Oher, (15-16 Shtator 2018), Kampionati Ballkanik i Triathlonit, (ETU Balkan Championships OHRID 2018). Mbi 250 atlete te moshave te ndryshme nga 9 vende te Ballkani, shfrytezuan kete event per tu prezantuar ne kete gare te mrekullueshme. Ne kete aktivitet e ftuar per mbarevajtjen e saj ishte edhe Federata Shqiptare "Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje", e cila u perfaqesua me specialistet e saj si dhe vrojtues te trajnuar prej saj ne Pogradec.