Kriteri i sigurise ne plazh po fillon te vleresohet dhe kuptohet akoma me mire kur operatoret turistik flasin nga pervojat personale.
Ai po merr vemendjen dhe rendesine e duhur.
Vrojtuesit e Plazhit dhe kullat e vrojtimit jane nje garanci per sigurine ne plazh. Nje plazh me Vrojtues eshte nje plazh i sigurte!

Nje plazh me Vrojtues eshte nje plazh i sigurte!

Kriteri i sigurise ne plazh po fillon te vleresohet dhe kuptohet akoma me mire kur operatoret turistik flasin nga pervojat personale. Ai po merr vemendjen dhe rendesine e duhur. Vrojtuesit e Plazhit dhe kullat e vrojtimit jane nje garanci per sigurine ne plazh. Nje plazh me Vrojtues eshte nje plazh i sigurte!

Gepostet von Federata Shqiptare "Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje" am Donnerstag, 30. August 2018