Sot u zhvillua nje takim me Minstren Lindita Nikolli. Ministria vizitoi nga afer vrojtuesit ne plazhin e Shengjinit dhe zonat e sigurta te ketij plazhi.

Gjate kesaj vizite Ministria Znj. Lindita Nikolli diskutoi dhe foli per rolin dhe rendesine e vrojtuesve te plazhit per sigurine ne bregdetin shqiptar.