Sot Vrojtuesi i Plazhit “Heroi i Dites”

Sot Vrojtuesi i Plazhit, Red Mazreku eshte “Heroi i Dites” 💪🏽🏊🏼‍♂️ Redi ka qene vigjilent dhe i ka ardhur menjehere ne ndihme nje vogelushi, teksa gjendej ne rrezik per jeten ne pishine. Djali i vogel eshte fundosur 2 here ne pamundesi per te notuar. Vrojtuesi i Plazhit eshte nje domosdoshmeri ne det dhe ne pishine. Pa nje Vrojtues Plazhi, mund te kishte ndodhur nje tragjedi, prandaj sot jemi te lumtur per kete lajm.