SFIDA 10 MILION turistë

Sot morem pjese ne aktivitetin e organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Turizmit “SFIDA 10 MILION turistë”, ku u diskutua mbi problematikat dhe zhvillimet ne sektorin e turizmit.
Federata Shqiptare “Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpëtimit ne Uje” ishte e ftuar per te diskutuar mbi problematikat e sigurise ne plazhe, ku dhe mori vlerësime per punën e kryer ne kete drejtim!!