Sot Vrojtuesi i Plazhit, Red Mazreku eshte “Heroi i Dites” 
 Redi ka qene vigjilent dhe i ka ardhur menjehere ne ndihme nje vogelushi, teksa gjendej ne rrezik per jeten ne pishine.
Djali i vogel eshte fundosur 2 here ne pamundesi per te notuar. Vrojtuesi i Plazhit eshte nje domosdoshmeri ne det dhe ne pishine. Pa nje Vrojtues Plazhi, mund te kishte ndodhur nje tragjedi, prandaj sot jemi te lumtur per kete lajm

Sot Vrojtuesi i Plazhit, Red Mazreku eshte “Heroi i Dites” 💪🏽🏊🏼‍♂️ Redi ka qene vigjilent dhe i ka ardhur menjehere ne ndihme nje vogelushi, teksa gjendej ne rrezik per jeten ne pishine. Djali i vogel eshte fundosur 2 here ne pamundesi per te notuar. Vrojtuesi i Plazhit eshte nje domosdoshmeri ne det dhe ne pishine. Pa nje Vrojtues Plazhi, mund te kishte ndodhur nje tragjedi, prandaj sot jemi te lumtur per kete lajm. 🏊🏼‍♂️🇦🇱 #frekuentoniplazhetmevrojtues #albanianlifesaving #federation #albanian_lifeguard_federation #vrojtuesiteplazhit #salvamentoalbania #lifesaving #lifeguard #assotiation #baywatchalbania #coastguard #albaniancoast #lifeguardalbania #organization #watersports #drowning #lifesavingcompetition #sport #sportalbania #beautifuldestinations #beautifulalbania #beach #albania #safety #sportswear #firstresponders #firstaid

Gepostet von Federata Shqiptare "Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje" am Sonntag, 16. Juni 2019