Sot ne Plazhin e Velipojes 3 persona rrezikuan te mbyten.
Fatmiresisht kane qene pushuesit qe i kane ardhur ne ndihme personave te rrezikuar.
Kulla ja ku eshte, po per cfare hyn ne pune ajo !?


Subjektet ne vend qe te ndertojne kulla duhet te punesojne Vrojtues Plazhi . Per fat te keq edhe kontrollet qe u behen subjekteve u kerkojne te ndertojne kullat e vrojtimit. Kullat e vrojtimit nuk kane asnje vlere! Do te ishte njesoj si nje ambulance pa doktore. 
I bejme thirrje te gjithe subjekteve te punesojne VROJTUESIT E PLAZHIT. Kontributi i tyre vlen sa nje jete. 
Kontrollore, inspektore, police e task forca ngrihuni ne lartesine e detyres dhe kuptojeni njehere e mire qe kullat e vrojtimit nuk kane vlere.
Kerkoni nga subjektet te punesojne VROJTUESIT E PLAZHIT!