Familja e madhe e Vrojtuesve rritet cdo dite 15 djem u certifikuan sot si Vrojtues Plazhi dhe jane gati te vene ne perdorim te gjitha njohurite teorike dhe praktike te fituara gjate kursit, per te ofruar siguri ne plazhet e Vlores

Enea Sila i cili mbrëmjen e kaluar u certifikua si vrojtues plazhesh, në ditën e parë të punës në Spille është kthyer në hero. 25- vjeçarja nga Elbasani, Irena Shehi kishte hipur në një varkë pedalon me shokët. Ajo nuk dinte not dhe aksidentalisht ra në det në një thellësi të konsiderueshme.  Vrojtuesi i plazhit […]