Vrojtuesit e Plazhit gjate detyres ne misionin e tyre per te shpetuar jete. Albanian Coast Lifeguards on duty in their mission to rescue lives.

Albanian Lifeguard

Ne videon e meposhtme paraqiten momente nga trajnimi i vrojtuesve te plazhit. Ky trjanim eshte organizuar nga Federata Shqiptare “Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje”. The video above, highlights moments from the training of lifeguards in Albania. This training is organized by Albanian Coast Lifeguard Federation.

Klaudio Bregu, Vrojtues Plazhi ne plazhin e Velipojes ka shpetuar para pak minutash nje pushuese 40 vjecare nga Gjakova, e cila ka humbur ndjenjat ne det. Klaudio ka arritur ta nxjerre nga uji dhe ta transportoje ne breg, ku i ka dhene ndihmen e pare mjekesore, rianimim kardiopulmonar derisa pushuesja ka rifituar vetedijen. Fatmiresisht, tashme […]

Lorisi, 4 vjecari i humbur ne Plazhin e Shengjinit arriti te gjente familjen e tij fale ndihmes se Rigersit, i cili e shoqeroi dhe beri te pamunduren derisa vogelushi te ishte serish i sigurte prane prinderve te tij