Se bashku me Kryetarin e Bashkise Tirane Erion Veliaj pas perfundimit te suksesshem te Tirana triathlon ne Liqenin e Farkes.

Ne Pogradec u trajnuan dhe certifikuan 20 Vrojtuesit e pare te Plazhit. Eshte detyrim ligjor dhe moral i subjekteve qe ushtrojne veprimtarine e Stacionit te Plazhit te garantojne sigurine per jeten e pushueseve. Plazhi me Vrojtues, eshte plazh i Sigurte. 

Takimi i organizuar nga International Life Saving Europe mbi menaxhimin dhe pergatitjen per katastrofat natyrore, ne Bad Nenndorf, Gjermani, perkrah homologeve europiane.

U mbajt ne Oher, (15-16 Shtator 2018), Kampionati Ballkanik i Triathlonit, (ETU Balkan Championships OHRID 2018). Mbi 250 atlete te moshave te ndryshme nga 9 vende te Ballkanit, (mungonin atletet shqiptare), shfrytezuan kete event per tu prezantuar ne kete gare te mrekullueshme. Ne kete aktivitet e ftuar per mbarevajtjen e saj ishte edhe Federata Shqiptare […]