A beginner's guide to Life Saving

Dëshironi të njiheni me sportin e Shpëtimit të Jetës 🏊‍♀️ në tre minuta? Qëndroni në faqe dhe shihni videon e mëposhtme! 👀 #LifeSaving është pjesë e programit të Lojërave Botërore 2021 – Birmingham 💪 #WeAreTheWorldGames #RoadtoBHM #TWG2021Federata Internacionale e Shpëtimit të Jetës (ILS)Federata Shqiptare “Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje” A Beginner’s Guide to Life Saving – The World Games Want […]

lifesaving European Championship

Nga dt. 17-30 Shtator , do të zhvillohet në Riçione – Itali, “Kampinati Evropian i Shpëtimit në Ujë 2019”.Vrojtuesit sportistë me kombësi shqiptare, që jetojnë brenda dhe jashtë vendit dhe janë të interesuar të marrin pjesë në këtë kompeticion, mund të informohen ne linkun më poshtë për rregullat dhe kriteret e pjesëmarrjes:https://europe.ilsf.org/ ose të kontaktojnë […]

Vleresimi per Kryebashkiakun e Vlores, Z. Dritan Leli, me mbeshtetjen e te cilit arritem ta benim Vloren, destinacionin me te sigurte veror per 2018. Jemi optimiste se sezoni turistik 2019 do te jete edhe me i suksesshem per Vloren, me plazhe te sigurta me Vrojtues Plazhi.