Trajnime

Disaster Management Working Group 2018

Disaster Management Working Group 2018. Takimi i organizuar nga International Life Saving Europe mbi menaxhimin dhe pergatitjen per katastrofat natyrore, ne Bad Nenndorf, Gjermani, perkrah homologeve europiane.

SFIDA 10 MILION turistë

Sot morem pjese ne aktivitetin e organizuar nga Ministria e Mjedisit dhe Turizmit "SFIDA 10 MILION turistë", ku u diskutua mbi problematikat dhe zhvillimet ne sektorin e turizmit. Federata Shqiptare "Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpëtimit ne Uje" ishte e ftuar per te diskutuar mbi problematikat e sigurise ne plazhe, ku dhe mori vlerësime per punën e kryer ne kete drejtim.

03 Jul

Kurs per "Vrojtues Plazhi"

  • 15:30 pm
  • Tirana

Kompleksi i Pishinave "Aquadrom"