Trajnimi per Sportin e Shpetimit ne Uje, disiplinat sportive, rregullat dhe arbitrimin, nen drejtimin e Z. Frans Kenis, kryetarin e Trupit te Arbitrimit te Federates Evropiane te Shpetimit ne Uje