Vijon trajnimi intensiv per Vrojtues Plazhi ne qytetin e Lezhes dhe Shkodres. Djemte dhe vajzat sterviten cdo dite ne Qendrat e Formimit Profesional per Vrojtues Plazhi. Ky trajnim eshte i mundur fale mbeshtetjes dhe financimit te Fondacionit Gjerman GIZ Albania ProSeed  Bashkia ShkodërBashkia Lezhë @Zyra e Punes Lezhe @Prefekti i Qarkut Lezhë