Vitin e kaluar Agjencia Kombetare e Bregdetit investoi 41 milion leke per ndertimin e disa kullave ne plazhin e Vlores. Vitin e kaluar ne Vlore humben jeten 16 pushues.
Sivjet BASHKIA VLORE nuk investoi por “INSISTOI” ne ndergjegjesimin e subjekteve per zbatimin e ligjit dhe fale Zotit nuk kemi asnje jete te humbur .
Ne VLORE sot kemi  Vrojtues te punesuar. Shpetimtare qe jane ne cdo moment prane pushueseve per t’i garantuar atyre siguri per jeten. 
Momentet historike nisin gjithmone nga VLORA