Sot Vrojtues Plazhi nga Lezha dhe Shkodra dhuruan gjak nga trupi i tyre, si nje akt human per shpetimin e jetes. Edhe kur nuk jane ne detyre, Vrojtuesit e Plazhit japin ndihmen e tyre per personat ne nevoje dhe percjellin nje mesazh sensibilizues per kedo. 

#dhurogjakshpëtojetë 🏊🏼‍♂️🇦🇱#albanianlifesaving#federation#albanian_lifeguard_federation#vrojtuesiteplazhit#salvamentoalbania#lifesaving#lifeguard#assotiation#baywatchalbania#coastguard#albaniancoast#lifeguardalbania#organization#watersports#drowning#lifesavingcompetition#sport#sportalbania#beautifuldestinations#beautifulalbania#beach#albania#safety#sportswear#firstresponders#firstaid 
@ Velipoja Grand Europa Resort