Sot me Lali Erin #bashkiatirane. Triathlon “NOTO – VRAPO – PEDALO” (Liqeni i Farkes) Vrojtuesit e Plazhit, me gadishmerine maksimale 😊🏊‍♂️🏊‍♀️☸🔛✅

Padyshim nisma te tilla nxjerin ne pah si qendrojne disiplinat sportive kah njera-tjetres dhe sa i rendesishem eshte roli i Vrojtuesit jo vetem ne det, por dhe ne liqene.

#Behu_edhe_ti_Vrojtues_Plazhi #Per_plazhe_te_sigurta

+355 69 8 700 700