Rinesa bukuroshe eshte 7 vjec dhe vjen nga Malisheva. Sot kishte humbur nga kontrolli i prinderve dhe po qante pak derisa takoi Rigersin, Vrojtuesin e plazhit #CoralShengjin. Te dy bashke njoftuan policine dhe priten derisa me ndihmen e tyre te gjenin prindrit e saj. Plazhi me Vrojtues eshte plazh i sigurte 👍