Nese ne vendin tone dita dites po shtohet siguria ne stacionet e plazhit, pa dyshim qe plazhi i Spillese eshte nje prej zonave turistike me te sigurta Shqiptare! Keta djem dje u pajisen me ├žertifikatat dhe kartat e merituara duke u bere zyrtarisht pjese e familjes tone te madhe e cila rritet ├ždo dite. Edhe […]