Nese ne vendin tone dita dites po shtohet siguria ne stacionet e plazhit, pa dyshim qe plazhi i Spillese eshte nje prej zonave turistike me te sigurta Shqiptare!
Keta djem dje u pajisen me çertifikatat dhe kartat e merituara duke u bere zyrtarisht pjese e familjes tone te madhe e cila rritet çdo dite. Edhe pse ceremonia u zhvillua ne oret e vona te pasdites, 5 nga djemte tane nuk mund te ishin te pranishem! Ata zgjodhen perkushtimin dhe dedikimin ndaj detyres, pasi stacionet e plazhit ishin ende te populluara edhe pse orari i tyre zyrtar i punes kish perfunduar. Te jesh Vrojtues Plazhi kerkon perkushtim, pergjegjshmeri dhe karakter te forte, gje te cilen djemte e treguan kur pa mbaruar ceremonia, moren nje njoftim se dy femije te vegjel kishin humbur ne plazhin aty prane. Djemte u vune menjehere ne levizje dhe u organizuan per te kerkuar femijet e humbur dhe shume shpejt erdhi lajmi i mire se te dy vogelushet iu bashkuan familjeve te tyre.  🏊🏼‍♂ 🇦🇱

#BashkiaRrogozhine#albanianlifesaving #federation #albanian_lifeguard_federation#vrojtuesiteplazhit #salvamentoalbania #lifesaving #lifeguard #assotiation#baywatchalbania #coastguard #albaniancoast #lifeguardalbania#organization #watersports #drowning #lifesavingcompetition #sport#sportalbania #beautifuldestinations #beautifulalbania #beach #albania#safety #sportswear #firstresponders #firstaid