Keta djem dhe vajza do te trajnojne lifeguard cdo dite per te qene me ju ne sezonin e ri turistik ne plazhet e Shqiperise. Te cilet do te jene prane cdo pushuesi per t’i mbrojtur, shpetuar dhe ardhur ne ndihme ndaj cdo rreziku. Tashme mbetet detyre e bashkive dhe subjektet private qe te koordinojne punen […]