Manuali i pare per Vrojtuesit e Plazhit ne gjuhen shqipe! 🥇 Live nga shtypshkronja 📖 Te gjithe Vrojtuesit e Plazhit do te kene shume shpejt ne duar manualin, i cili eshte menduar dhe punuar me shume dashuri. Nje aset i domosdoshem dhe i vlefshem per njohurite dhe rrugetimin e çdo Vrojtuesi 📚 #comingsoon #manualipervrojtuesiteplazhit #loading ⏳

Gepostet von Federata Shqiptare "Vrojtuesit e Plazhit dhe Shpetimit ne Uje" am Mittwoch, 17. April 2019

Manuali i pare per Vrojtuesit e Plazhit ne gjuhen shqipe! Live nga shtypshkronja Te gjithe Vrojtuesit e Plazhit do te kene shume shpejt ne duar manualin, i cili eshte menduar dhe punuar me shume dashuri.
Nje aset i domosdoshem dhe i vlefshem per njohurite dhe rrugetimin e çdo Vrojtuesi