Jemi shume te lumtur dhe krenare per skuadren e Lezhes dhe te Shkodres, te cilet perfunduan me sukses trajnimin per Vrojtues Plazhi, te mbeshtetur nga ProSeed. U urojme suksese ne rrugetimin e tyre te metejshem!