Një 35 vjeçare është shpëtuar sot nga mbytja në plazhin e Velipojës. Pasi kishte hyrë në ujrat e bregdetit të Adriatikut, disa metra larg bregut atë e ka kapur ngërçi, duke pirë për pasojë një sasi të konsiderueshme uji dhe ka rrezikuar mbytjen.

Kane qene rojet e plazhit te Grand Europa Resort te cilet gjate vezhgimit te tyre kane vrojtuar vajzen e cila po mbytej dhe  menjehere kane ndërhyrë duke bërë të mundur nxjerrjen e saj në breg. Fale profesionalizmit te tyre,  turistet i”u dha ndihma e parë dhe fatmirësisht ndodhet jashtë rreziku për jeten.

Ky eshte rasti i dyte qe rojet e plazhit te Velipoja Grand Europa Resort nderhyjne duke i shpetuar jeten pushuesve. Pak dite me pare edhe nje femije rrezikoi jeten