Vrojtuesit e Plazhit Velipoje ndihmojne vogelushin te rikthehet prane prinderve

Ky i djali i vogel quhet Ismail Isufi dhe sot beri nje gabim te vogel. Ai ishte larguar pa lejen e prinderve te cilet kishin rreth 2 ore qe e kerkonin te alarmuar neper plazh dhe me pas kishin vajtur ne polici per te denoncuar humbjen e djalit.
Djali po ecte duke qare ne breg te detit dhe per fat te mire ai takoi Nikolinin, Vrojtues tek Resort Grand Europa ne Velipoje. Nikolini pasi e qetesoi djalin tentoi bashke me te te gjenin prinderit e tij. Me pas telefonuan ne polici aty ku gjendeshin dhe prinderit e djalit. Ismaili i premtoi Nikolinit se nuk do ta perseriste me kete gabim dhe se kur te rritet do te behet Vrojtues Plazhi đŸ’Ș