Njoftim: Kampionati Evropian i Shpëtimit në Ujë 2019!

Nga dt. 17-30 Shtator , do të zhvillohet në Riçione – Itali, “Kampinati Evropian i Shpëtimit në Ujë 2019”.
Vrojtuesit sportistë me kombësi shqiptare, që jetojnë brenda dhe jashtë vendit dhe janë të interesuar të marrin pjesë në këtë kompeticion, mund të informohen ne linkun më poshtë për rregullat dhe kriteret e pjesëmarrjes:
https://europe.ilsf.org/
ose të kontaktojnë në :

+355 69 8 700 700