Ne Pogradec u trajnuan dhe certifikuan 20 Vrojtuesit e pare te Plazhit. Eshte detyrim ligjor dhe moral i subjekteve qe ushtrojne veprimtarine e Stacionit te Plazhit te garantojne sigurine per jeten e pushueseve. Plazhi me Vrojtues, eshte plazh i Sigurte.

Familja e madhe e Vrojtuesve rritet cdo dite 15 djem u certifikuan sot si Vrojtues Plazhi dhe jane gati te vene ne perdorim te gjitha njohurite teorike dhe praktike te fituara gjate kursit, per te ofruar siguri ne plazhet e Vlores

Vera eshte koha e relaksit dhe argetimit por per te moshuarit, i nxehti dhe dielli mund te jene te rrezikshem nese nuk merren masat e duhura. Keto jane disa nga keshillat qe duhen ndjekur per te kaluar nje vere te qete dhe te sigurte. 1. Qendroni te hidratuar dhe frekuentoni ambiente te fresketa. Evitoni ekspozimin ne diell […]

Se bashku me Kryetarin e Bashkise Tirane Erion Veliaj pas perfundimit te suksesshem te Tirana triathlon ne Liqenin e Farkes.

Surf board eshte nje nga mjetet me efikase per shpetimin ne uje, ne distanca te shkurtra dhe zona te kufizuara vetem per notim. Eshte lehtesisht i manovrueshem dhe i shpejte. Dorezat anesore sherbejne per rikuperimin e te rrezikuarit ne uje, por edhe ne perdorimin ne forme barrele per transportin ne toke. Surf board ka nje […]

A e dini se, ish – Presidenti i Amerikes, RONALD REAGAN ne rinine e tij ka qene nje VROJTUES PLAZHI dhe ka shpetuar jeten ne plot 77 raste!? Pseudonimi i tij ne plazh ishte “Dutch”

Prezantimi i punes dhe rezultateve te arritura ne 2018 ne Komisionin vjetor te Federates Boterore te Shpetimit ne Uje.

Sot, Ambasadori i BE ne Shqiperi Z. Luigi Soreca ka “veshur” uniformen e Vrojtuesit te Plazhit. Gjate nje takimi ne Pogradec, ambasadori i BE u njoh me punen e Federates dhe vleresoi angazhimin tone ne promovimin e ketij sporti dhe misionit te Vrojtuesit per mbrojtjen e jetes ne plazhet Shqiptare. Siguria, eshte per mua qellimi me […]

Standardi i Kurseve të Federates tonë për Formimin Profesional për “VROJTUES PLAZHI”, u vlerësua me Çertifikatën “ISO 9001″